Dallas Cowboys slog Tampa Bay Buccaneers for at tage imod San Francisco 49ers

Dallas Cowboys går videre til divisionsrunden efter en overbevisende sejr på Raymond James Stadium, hvor de tog ned Tampa Bay Buccaneers for at afslutte Super Wild Card Weekend, 31-14.

Begge forseelser var træge ud af porten, da hver registrerede på hinanden følgende tre-og-ud for at begynde spillet. Dallas kom derefter til live på aftenens tredje besiddelse, og rejste 80 yards på syv spil, da Dak Prescott kom i forbindelse med Dalton Schultz, der bærer Dallas Cowboys Trøje til kampens første touchdown. Det så ud til at åbne oversvømmelserne, da Tampa Bay derefter begyndte at flytte bolden og nåede hele vejen til Cowboys fem-yard linje.

Det var dog på det tidspunkt, da Tom Brady, der bærer den danmark fodbold trøje, kastede en interception i målzonen til Jayron Kearse. Det var en af de få succesfulde Bucs-besiddelser i natten og deres eneste skud på scoring, da kampen stadig var inden for rækkevidde. Derfra scorede Dallas tre touchdowns på på hinanden følgende drives for at hjælpe med at etablere en 24-points føring. Selv da Tampa Bay endelig fandt slutzonen i slutningen af tredje kvartal med en Brady 30-yard touchdown-pasning til Julio Jones, svarede Cowboys med et ni-play, 66-yard touchdown-drev for at gå op 31-6. Det eliminerer virkelig enhver lille anelse om, at Brady kan trække endnu et mirakuløst comeback ud af sin hjelm.

About the Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may also like these