Devin DuVernays skade giver Baltimore Ravens endnu et slag

Baltimore Ravens satte Devin Duvernay, der bærer den Custom nfl tøj på skadet reserve tirsdag, i endnu et slag mod deres stadig mere udskældte wide receiver-gruppe. Duvernay var begrænset i praksis af en fodskade, og holdet annoncerede kort tid senere, at han skulle på IR . The Ravens krævede veteranmodtageren Sammy Watkins fritagelser.

Duvernay var en All-Pro sidste sæson takket være hans arbejde med at returnere spark og punts. Han fangede to touchdown-pasninger i denne sæsons åbning og endnu en i uge 3 – selvom ingen Baltimore-widout har modtaget TD siden da. Ravens har også været uden andenårsmanden Rashod Bateman, der har været på IR med en fodskade.

Bateman, der bærer Baltimore Ravens Trøje, var et første-runde-draftvalg, og der blev forventet meget af ham, efter at Ravens byttede modtager Marquise Brown væk i offseason. Men nu er Ravens uden både ham og Duvernay. Af holdets sunde wide receivere har Demarcus Robinson 44 receptioner, og ingen andre har mere end otte. Fraværet af stjerne-quarterback Lamar Jackson har ikke hjulpet på det seneste. Han har misset de seneste to kampe med en knæskade, og Baltimore tabte 13-3 i sidste weekend i Cleveland.

About the Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may also like these