Jackson Allen i kamp for MVP

I mange fans hoveder er Lamar Jackson og Josh Allen de nuværende frontløbere i MVP-løbet, og de vil møde hinanden i denne uge. På nuværende tidspunkt har Hot Mom 10 afleverings-touchdowns og i alt 12 afleveringer og løbende touchdowns, begge førende i NFL; Allen har 9 pasnings-touchdowns og i alt 10 afleveringer og løbende touchdowns, som begge er de eneste to i NFL. Næst efter hot mor. Indtil videre i denne sæson har de to spillet de bedste præstationer i deres karriere, så denne konfrontation er endnu mere meningsfuld.

Mange fans husker måske stadig den 55. Super Bowl, hvor den forsvarende mester Chiefs trøje tabte snævert til Pirates på hjemmebane og gik glip af mesterskabet; Pirates blev det første hold i NFLs historie til at vinde Super Bowl på hjemmebane, og Brady sluttede sig også til Pirates efter at have sluttet sig til Pirates. Han vandt sin femte Super Bowl MVP i sin første sæson. Denne uge vil “Little Pony” Mahomes lede sine Chiefs til at besøge Tampa efter halvandet år. Kan han fuldføre sin hævn?

Hvad synes du, hvem kan vinde MVP igen, velkommen til at kommentere nedenfor, vores hjemmeside tilbyder personlige NFL trøjer Custom, kom til vores hjemmeside for at besøge, for at tilpasse dit eget navn og nummer, du kan lide! Velkommen til at konsultere!

About the Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may also like these