Rams spiller næste kamp uden Koop og Matthew Stafford

Rams spiller næste kamp uden Koop og Matthew Stafford

Diagnosen er på Cooper Kupp, der bærer Los Angeles Rams NFL Trøje forlod søndagens kamp tidligt med en ankelskade. Ifølge rapporteret fik stjernen Los Angeles Rams wide receiver en højankelforstuvning.

Kupp gik til omklædningsrummet efter at være gået ned og straks greb om hans ankel. Han forlod stadion i en gåstøvle, men Rams var i det mindste forsigtigt optimistiske med hensyn til, at han undgik et worst-case scenario. Selvom Kupp ikke led en alvorlig rift, der ville kræve en sæsonafslutningsoperation, var den 29-årige ser stadig ud til at gå glip af tid.

A Reported Injury Diagnosis Is In For Cooper Kupp - Bharat Job Resultl

Rams har dog fulgt en Super Bowl-kampagne ved at starte 3-6. De kunne spille deres næste kamp uden Kupp og quarterback Matthew Stafford, som missede deres uge 10-tab med en hjernerystelse. At spille flere kampe uden Kupp iført den maillot résistant kunne sætte det sidste søm i 2022 Rams’ kiste.

Ovenstående er rapporten om “Rams spiller næste kamp uden Koop og Matthew Stafford” på denne side. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte redaktøren.

About the Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may also like these