2023 NFL Draft, et interessant perspektiv, der er værd at læse!

NFL Draft 2023 er på vej, og dette er et emne, der bekymrer fans, der kommer ind. Ifølge de offentliggjorte oplysninger diskuterer mange analytikere og fans varmt deres interesse, som ikke kun har NFL stigende stjernespillere, men også har fortjenstfulde gamle spillere.

En af dem er running back Bijan Robinson i en billige trøje, som i øjeblikket er på en af de mere nedskrevne positioner i NFL uden megen udvikling, men hans præstationer er meget lyse, ja! Nu er alle hold ikke særlig krævende overfor kantspillere, men der er rigtig gode spillere blandt kantreceiverne, f.eks. Quentin Johnston, men han fik ikke en invitation til draften denne gang. Der er ingen mangel på gode spillere på andre hold, bl.a. Will Anderson, som mange mener er et af de bedre bud på at vinde draften, selvom han måske ikke er rangeret i toppen. Det er værd at bemærke, at Bijan Robinson er den første RB, der er blevet draftet i top 20 siden 2018, hvilket er grunden til, at den er så højt anset, da kun ni running backs tidligere er blevet valgt i top 20 picks, og ingen har optrådt siden 2018, så Bijan Robinsons optræden er meget overraskende, og mange mener, at han er berettiget til at blive draftet og endda kan bryde ind i top 10! Bijan Robinson har trods alt en meget imponerende rekord, med 113 skovlhædringer i 2022-kampagnen, der gjorde det muligt for ham at føre NCAA, det er den mest af en FBS-spiller i de seneste fem sæsoner, Bijan Robinson er en meget god back, ikke bare en simpel receiver.

Iført Bijan Robinson en vigtig tilstedeværelse på holdet, der spiller flere lyse roller uanset hans nuværende position, og han er en meget lovende og lovende udsigt, så hans indtræden i udkastet bør forventes af mange fans.

About the Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may also like these