2023 NFL Trade Scenarios, vil de spillere, der holdes øje med, faktisk slutte sig til de rygtede hold?

2023 NFL Trade Scenarios, vil de spillere, der holdes øje med, faktisk slutte sig til de rygtede hold?

Rygterne om NFL-handler i 2023 er for nylig blevet en af de ting, som fans kigger på, og det involverer flere af fansens yndlingsspillere, som hold holder øje med, men det er også ret forvirrende, om de ender med at slutte sig til de rygtede hold.

Der er nu gået fem uger af National Football League-sæsonen 2023, og i skrivende stund betyder det, at mere end en fjerdedel af efterårsprogrammet er gennemført, og at der er mindre end en måned til deadline for sæsonens handler. Det, der nok får mest opmærksomhed fra fans og medier, når kampene er overstået, er handlerne, hvor nogle hold foretager justeringer og genopbygger spillere og trupper baseret på denne sæsons hold, og naturligvis genererer handler, der så fører op til de efterfølgende kampe.

Nogle af de mest omtalte handler er Kirk Cousins, men da han ikke har nogen handelsklausul, har han det sidste ord i enhver potentiel handel, og selv hvis Minnesota Vikings finder et handelsmål, de kan lide, vil han sandsynligvis ikke underskrive en aftale midt i sæsonen for at starte forfra i det nye system.

Derudover har Ryan Tannehill været genstand for granskning i hele offseason, hvor Titans nu er på gyngende grund og offentliggør en første forpligtelse, samtidig med at de henter en mulig efterfølger i første runde. Hans potentielle bejlere omfatter i øjeblikket Falcons og Jets.

På rygtelisten er også Derrick Henry, som længe har været hjertet og sjælen i Titans’ old school-angreb, og selvom han har en masse ekstramateriale, er han ved at være ret gammel på positionen på holdet, og han har ikke været særlig god i de sidste fem kampe, og han bliver måske solgt.

About the Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may also like these