2023 NFL Week 12 QB Power Rankings er ude, lad os tage et kig på de tre bedste

2023 NFL Week 12 QB Power Rankings er ude, lad os tage et kig på de tre bedste

NFL Week 12 QB Power Rankings er ude, denne gang udgav hjemmesiden en liste over 32 personer, men ordtællingen er begrænset, lad os tage et kig på placeringen af de tre bedste må sige, værdige til spillerne at være glade er, at denne gang listen over nogle mennesker op, iført en Baltimore Ravens Trøje Lamar Jackson steg til den første for placeringerne af de lavere eller ikke kom på listen over spillerne behøver ikke at blive modløs.

Disse 32 spillere blev nøje overvåget i løbet af 2023-sæsonen, og det faktum, at de kom til tops, selv om de ikke var rangeret så højt, som de burde have været, er et bevis på, hvor gode de er. Quarterbacks er allerede en vigtig del af holdet, så hvis en handel er involveret, er det kun naturligt, at spillerne på listen vil være mere konkurrencedygtige.

Øverst på denne power ranking er Lamar Jackson, som er den mest effektive, han har været i hele sin karriere, inklusive MVP i 2019. ud over at føre alle QB’er i rushing efter behag, har han også spillet en stor rolle i at give sit hold en fordel ved at aflevere bolden hurtigt, hvor det er nødvendigt, hvilket gør ham til en uundværlig offensiv spiller for Ravens.

Nummer to på listen var Jalen Hurts, som Eagles’ anfører Jalen Hurts havde endnu en middelmådig, men god kamp, hvor han førte sit hold til sejr. Jalen Hurts’ forsvar gav ham en sejr i bedste sendetid over Chiefs, men han gemte også nogle af sine bedste kast opad banen på kritiske tidspunkter. Som sædvanlig afsluttede han også kampen som en situationsbestemt løber, og nu har han hele ni TD’er på jorden i et karrierehøjt tempo.

Tredjepladsen går til Patrick Mahomes i en amerikansk fodboldudstyr, som ikke var skyld i K.C.’s nederlag til Eagles, for ikke at nævne, at hans fritflydende slag næsten reddede Chiefs’ upålidelige WR-korps, men turnovers har været et problem i endzone.

Så kan de beholde deres plads i næste uge? Og hvem vil stige på ranglisten og se de kommende kampe.

About the Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may also like these