2023 NFL Playoff Predictions, Eagles tager førstepladsen i øst

2023 NFL Playoff Predictions, Eagles tager førstepladsen i øst

I NFL-slutspillet 2023 har John Breech Philadelphia Eagles til at tage førstepladsen i NFC East fra Dallas Cowboys, mens Bills og Broncos begge er godt på vej til slutspillet.

Her er analysen for uge 15, hvor otte underdogs vandt i uge 14, og nu hvor holdets præstationer har vendt op og ned på stillingen, er det endelige resultat meget ventet, og som svar på det har alle lavet deres win/loss-analyser, så hvor tæt bliver uge 15? Find ud af det.

John Breechs AFC playoff-forudsigelser viser, at AFC North-mestrene bliver Jaguars, 49ers, Dolphins og Steelers. Ud over analysen af AFC East-mesteren mener John Breech, at Dolphins, på trods af deres tidligere nederlag til Titans, stadig kan vinde AFC East i år ifølge analysen. På listen er også Jets, Cowboys, Ravens og Bills.

AFC West-mestrene er Chiefs, og dataanalysen mener fortsat, at Chiefs har en bedre chance for at vinde, på trods af at Chiefs er 1-3 siden uge 10. Men de har 10,28% chance for at vinde Super Bowl, hvilket er den tredjehøjeste i NFL efter 49ers og Ravens. AFC South-mestrene er Jaguars, og på trods af at Jaguars kun er en kamp foran i AFC South, har Jaguars en meget bedre chance for at vinde, nemlig hele 82%, hvilket er næsten ti gange så meget som deres næstnærmeste modstander.

Der er også en analyse af hold uden for ligaen, hvor Browns også har 81,5 procents chance for at komme i slutspillet, og Bills har samme sandsynlighed for at vinde, hvilket forudsiger en mulig sjetteplads i AFC. Broncos har også spillet godt på det seneste og vil forsøge at lave en af de største turnarounds i NFL’s historie ved at komme i slutspillet i år. Hvad er din forudsigelse? Du er velkommen til at komme med dine forudsigelser om Amerikansk Fodboldhold Trøje.

About the Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may also like these